تبلیغات
آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی - نکات مفید برای خانه داری



آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی

غذاهای فرنگی ، غذاهای ایرانی، غذاهای محلی، سالادها، دسرها، غذاهای دریایی، غذاهای گوشتی

منوی اصلی
آدرس اختصاصی وبلاگ

ارتباط از طریق یاهو مسنجر

ارسال‌پیامک‌ازطریق‌تلفن‌همراه
1000.919.261.77.32

موضوعات مطالب
انواع آش [24]
انواع آبگوشت [10]
ارسالی دوستان [11]
انواع اشکنه [6]
انواع استیک [5]
انواع املت ها [7]
انواع بورانی [1]
انواع پوره [2]
انواع پیتزا [10]
انواع ترشیجات [35]
انواع چلو و پلو [18]
انواع حلیم [7]
انواع خمیر [5]
انواع خورشت [33]
انواع خوراک ها [23]
انواع فالوده [4]
انواع دسر [15]
انواع دلمه [14]
انواع رب [5]
انواع ژله [5]
انواع سالادها [19]
انواع ساندویچ [11]
انواع سس [16]
انواع سوپ [21]
انواع شربت [6]
انواع شیرینی [35]
انواع کباب [39]
انواع کتلت [9]
انواع کوکو ها [16]
انواع ماهی ها [32]
انواع مربا [15]
انواع مرغ [19]
پوره ها [4]
بستنی [8]
پخت انواع غذا با مایکروفر [3]
پخت انواع نان [16]
تهیه انواع کمپوت [12]
خاصیت خوراکیها [3]
خاصیت میوه ها [5]
غذاهای دریایی [1]
غذاهای فرنگی [28]
غذاهای گوشتی [14]
غذاهای کودکان [2]
غذاهای محلی [36]
غذاهای مخصوص ماه رمضان [4]
کوفته ها [10]
ماکارونی ها [11]
مواد غذائی مورد نیاز انسان [11]
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • کل بازدید :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
  • نظز سنجی
    لطفا نظر خود را در باره وبلاگ بفرمائید .





    چک کردن وضعیت آنلان در یاهو
    تبلیغات وبلاگ

    درباره وبلاگ
    سلام به کاربران عریز .به وبلاگ آشپز ایرانی خوش آمدید.امیدوارم مطالب ما مورد توجه قرار گیرد .لذا خواهشمند است از نظرات و پیشنهادات و انتقادات خود ما را مطلع نمائید....
    ضمنا ما آماده ایم تا با شما به تبادل لینک داشته باشیم .لینک ما را با عنوان ☼☼ آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی☼☼ در وبلاگ خود ثبت نمائید سپس از طریق نظرات و یا ارسال لینك ما را مطلع کنید تا نسبت به ثبت لینک شما اقدام گردد.
    با تشکر آشپز ایرانی
    آرشیو مطالب
    پیوندهای ثابت
    پیوندهای روزانه
    دانلود فیلم ایرانی
    آپلود عکس
    دانلود فیلم و سریال ایرانی
    پنل پیام کوتاه
    بیمه عمر سامان
    بیمه سامان
    بیمه سامان
    خرید ساعت الیزابت
    خرید گوشی طرح اصلی
    فال روزانه
    خرید دستبند
    ساعت مچی
    ساعت دیواری فانتزی
    خرید هدفون
    گن لاغری
    ساعت رولکس
    فروشگاه اینترنتی
    خرید اینترنتی
    خرید ارزان
    فروشگاه خرید اینترنتی
    فروشگاه اینترنتی ارزان سرا
    شارژایرانسل
    خرید ساعت
    >>>((( AloNe.GirL )))
    هاست Cpanel رایگان
    شهیدقلب تاریخ
    ورود آقایان ممنوع
    link4
    ♥♥♥مطالب جالب-hojjat♥♥♥
    آذر استور
    بهترین و زیباترین چت روم ایرانیان
    چت روم چیک چت
    بنرتبلیغاتی برای افزایش بازدید
    موس انگشتی
    سرگرمی و موزیک های روز
    ورزشی ها+منچستریها
    هنرهای دختر مشرقی
    تنهای روزگار
    جوک
    اشعار و سخنان زیبا
    فتوبلاگ20
    آموزش‌پخت‌انواع‌غذاهای‌ایرانی
    آشپز ایرانی
    دانلود رایگان نرم افزار
    عکس های جدید
    سایت تخصصی موبایل
    قالب های جدید وبلاگ
    لیست لینکها
    ارسال لینک به لینکدونی
    جستجوی مطالب در وبلاگ
    برای یافتن مطلب مورد علاقه خود کافیست قسمتی از نام مطلب خودرا در کارد پایین وارد نمایید.
    صفحات اضافی وبلاگ
    آپدیت روزانه نود 32

    تبلیغات وبلاگ

    Top Blog 
    Gohardasht Social Network


    لینك باكس و بنر
     

    تغذیه و سلامتی

     

    تغذیه صحیح مانع بیماری قلبی میشود.

     

        تحقیقات متعددی نشان داده اسید فولیکی که به طور طبیعی در مواد غذائی وجود دارد ، قادر است از تصلب شرائین پیشگیری کند.

     

        قلب یکی از اعضای حیاتی بدن و مراقبت صحیح و دقیق از آن بسیار مهم است. بیماری قلبی ,عروقی در صدر فهرست غلل مرگ و میر در سراسر دنیا قرار دارد و روزانه میلیونها نفر به علت عوارض ناشی از بیماری هائی نظیر حمله قلبی , درد های آنژینی و سکته قلبی در بیمارستان ها بستری می شوند و متاسفانه جان خود را از دست می دهند.

        آنچه بروز بیماری قلبی را موجب می شود . تشکیل تدریجی رسوب های چربی یا پلاک ها در لایه داخلی دیواره سرخرگ ها است . رسوب ها سبب محدودیت عبور خون می شوند و این پدیده را تصلب شرائین می نامند به عبارتی دیگر ، تصلب شرائین عبارت از سخت و ضخیم شدن جدار سرخرگهاست . سرخ رگ های مخصوص قلب به نام کرونر ، از مهمترین سرخرگهای بدن هستند، زیرا به خود ماهیچه قلب خون می رسانند . وقتی به ماهیچه قلب خون کافی نرسد، بیمار به درد جلوی قفسه سینه یعنی درد نشانه این است که چیزی درون سرخ رگ ها مانع رسیدن جریان خون به قسمتی از قلب شده است. در چنین حالتی اگر امکان دیدن درون سرخرگها وجود داشت ، برآمدگیهایی در دیواره آنها مشاهده می شد که ÷لاک نامیده می شود و از شدت جریان خون در درون رگها می کاهد. شناخته شده ترین عواملی که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می هند، عبارت از بالا بودن میزان کلسترول خون ، استعمال دخانیات ، افزایش فشار خون و زنگی بدون تحرک است. همچنین ارتباط مستقیمی میان رژیم غذائی و بیماری قلبی وجود دارد . با دریافت یک رژیم غذائی سالم می توان سلامت قلب و دستگاه گردش خون را حفظ کرد . بعضی از چربی های اشباع شده ، که بیشتر در غذاهای حیوانی مانند گوشت پرچرب و ... وجود دارد ، از این گروه است. این گروه از مواد غذائی با افزایش کلسترول بد ، منجر به تصلب شرائین با سخت شدن رگها می شود و این ، در حالی است که می توان به جای استفاده از این نوع غذاها ، از روغنهای غیر اشباع ( مایع ) مانند روغن آفتابگردان و ... استفاده کرد.شیرها،پنیرهاو خامه های کم چرب مصرف کرد. در جوامعی که مردم مصرف کننده مقادیر فراوانی از ماهیهای روغنی هستند، مساهده شده که شیوع بیماری های کرونر قلبی کمتر از جوامعی است که مردم مقدار خلی کمی ماهی مصرف می کنند . ماهیهای روغنی از قبیل ماهی آزاد ، قباد، حلوا شیر ، کیلکا و اوزون برون دارای اسید های چرب مفید هستند . مصرف حد اقل دو بار ماهی در هفته ، برای افرادی که سابقه بیماری دارند و هچنین افرادی که مایل به پیشگیری از ابتلا به این بیماری هستند ، توصه می شود. کلم برگ ، کلم قرمز ، گل کلم ، کلم بروکلی ، شلغم ، چغندر ، اسفناج ، لوبیا سبز ، نخود سبز ، لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی ، دارای ویتامین های گروه (ب) خصوصاً اسید فولیک هستند و تحقیقات متعددی نشان داده اسید فولیکی که به طور طبیعی در مواد غذائی وجود دارد ، قادر است از تصلب شرائین پیشگیری کند. مصرف نمک اضافی نیز منجر به افزایش فشار خون و افزایش احتمال بروز بیمار های قلبی می شود و چنانچه در رژیم غذائی روز مره سبزی و میوه اندک باشد، به دلیل افزایش رادیکال های آزاد ، خطر ابتلا به بیماری های قلبی افزایش می یابد.

    به بر چسب روی مواد غذائی توجه کنید.

       امروزه تقریباً بر روی تمامی مواد غذائی بسته بندی شده بر چسبی وجود دارد که مواد تشکیل دهنده آن غذا و نیز میزان کالری ، پروتئین، چربی ، ویتامین ها و املاح معدنی موجود در آن را نشان می دهد و مصرف کننده می تواند موادی را انتخاب کند که درصد چربی آنها خوصوصاً در صد چربی اشباع شده شان کمتر بوده و نیز در تهیه آنها سدیم کمتری به کار رفته و در عوض میزان ویتامین ها و املاحی مانند آهن و کلسیم در آنها بیشتر باشد.

     

    منبع مطلب مجله خانواده سبز : شهره انصار - مهندس صنایع غذائی 

     


     

    عناوین آخرین مطالب ارسالی
    صفحات دیگر

    فروش کالا

    Powered By .:: photojam ::. .:: Copyright 2012 © maheasemoni Group , All Right Reserved ::.
    .:: گروه وبلاگهای ماه‌آسمونی ::.