تبلیغات
آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی - نان شیر‌مال



آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی

غذاهای فرنگی ، غذاهای ایرانی، غذاهای محلی، سالادها، دسرها، غذاهای دریایی، غذاهای گوشتی

منوی اصلی
آدرس اختصاصی وبلاگ

ارتباط از طریق یاهو مسنجر

ارسال‌پیامک‌ازطریق‌تلفن‌همراه
1000.919.261.77.32

موضوعات مطالب
انواع آش [24]
انواع آبگوشت [10]
ارسالی دوستان [11]
انواع اشکنه [6]
انواع استیک [5]
انواع املت ها [7]
انواع بورانی [1]
انواع پوره [2]
انواع پیتزا [10]
انواع ترشیجات [35]
انواع چلو و پلو [18]
انواع حلیم [7]
انواع خمیر [5]
انواع خورشت [33]
انواع خوراک ها [23]
انواع فالوده [4]
انواع دسر [15]
انواع دلمه [14]
انواع رب [5]
انواع ژله [5]
انواع سالادها [19]
انواع ساندویچ [11]
انواع سس [16]
انواع سوپ [21]
انواع شربت [6]
انواع شیرینی [35]
انواع کباب [39]
انواع کتلت [9]
انواع کوکو ها [16]
انواع ماهی ها [32]
انواع مربا [15]
انواع مرغ [19]
پوره ها [4]
بستنی [8]
پخت انواع غذا با مایکروفر [3]
پخت انواع نان [16]
تهیه انواع کمپوت [12]
خاصیت خوراکیها [3]
خاصیت میوه ها [5]
غذاهای دریایی [1]
غذاهای فرنگی [28]
غذاهای گوشتی [14]
غذاهای کودکان [2]
غذاهای محلی [36]
غذاهای مخصوص ماه رمضان [4]
کوفته ها [10]
ماکارونی ها [11]
مواد غذائی مورد نیاز انسان [11]
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • کل بازدید :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
  • نظز سنجی
    لطفا نظر خود را در باره وبلاگ بفرمائید .





    چک کردن وضعیت آنلان در یاهو
    تبلیغات وبلاگ

    درباره وبلاگ
    سلام به کاربران عریز .به وبلاگ آشپز ایرانی خوش آمدید.امیدوارم مطالب ما مورد توجه قرار گیرد .لذا خواهشمند است از نظرات و پیشنهادات و انتقادات خود ما را مطلع نمائید....
    ضمنا ما آماده ایم تا با شما به تبادل لینک داشته باشیم .لینک ما را با عنوان ☼☼ آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی☼☼ در وبلاگ خود ثبت نمائید سپس از طریق نظرات و یا ارسال لینك ما را مطلع کنید تا نسبت به ثبت لینک شما اقدام گردد.
    با تشکر آشپز ایرانی
    آرشیو مطالب
    پیوندهای ثابت
    پیوندهای روزانه
    دانلود فیلم ایرانی
    آپلود عکس
    دانلود فیلم و سریال ایرانی
    پنل پیام کوتاه
    بیمه عمر سامان
    بیمه سامان
    بیمه سامان
    خرید ساعت الیزابت
    خرید گوشی طرح اصلی
    فال روزانه
    خرید دستبند
    ساعت مچی
    ساعت دیواری فانتزی
    خرید هدفون
    گن لاغری
    ساعت رولکس
    فروشگاه اینترنتی
    خرید اینترنتی
    خرید ارزان
    فروشگاه خرید اینترنتی
    فروشگاه اینترنتی ارزان سرا
    شارژایرانسل
    خرید ساعت
    >>>((( AloNe.GirL )))
    هاست Cpanel رایگان
    شهیدقلب تاریخ
    ورود آقایان ممنوع
    link4
    ♥♥♥مطالب جالب-hojjat♥♥♥
    آذر استور
    بهترین و زیباترین چت روم ایرانیان
    چت روم چیک چت
    بنرتبلیغاتی برای افزایش بازدید
    موس انگشتی
    سرگرمی و موزیک های روز
    ورزشی ها+منچستریها
    هنرهای دختر مشرقی
    تنهای روزگار
    جوک
    اشعار و سخنان زیبا
    فتوبلاگ20
    آموزش‌پخت‌انواع‌غذاهای‌ایرانی
    آشپز ایرانی
    دانلود رایگان نرم افزار
    عکس های جدید
    سایت تخصصی موبایل
    قالب های جدید وبلاگ
    لیست لینکها
    ارسال لینک به لینکدونی
    جستجوی مطالب در وبلاگ
    برای یافتن مطلب مورد علاقه خود کافیست قسمتی از نام مطلب خودرا در کارد پایین وارد نمایید.
    صفحات اضافی وبلاگ
    آپدیت روزانه نود 32

    تبلیغات وبلاگ

    Top Blog 
    Gohardasht Social Network


    لینك باكس و بنر
    » نان شیر‌مال

          نان شیر‌مال

        مواد لازم:

          آرد  ------------------------------     پنج پیمانه

          روغن  ---------------------------    دو‌سوم پیمانه

          زرده تخم‌مرغ   ------------------   دو عدد

          شیر  ----------------------------    یک‌پیمانه

          شکر   ---------------------------    دوسوم پیمانه

          مایه خمیر   ---------------------    یک قاشق سوپخوری

          نمک  ----------------------------    یک قاشق چایخوری

          آب ولرم  -------------------------    به میزان لازم

          زنجبیل   -------------------------    در صورت تمایل یک قاشق چایخوری.

     

        طرز تهیه:

          مایه خمیر و یک قاشق مرباخوری از شکر را در شیر گرم حل کرده و می‌گذاریم تا کاملا پف کند. آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شکر، زرده تخم‌مرغ و در صورت تمایل زنجبیل را با هم مخلوط کرده و آب را به تدریج به آن اضافه تا خمیری نرم به دست بیاید. خمیر به دست آمده را به مدت ۵ یا ۶ دقیقه خوب ورز داده و بعد از آماده شدن، آن را به۴ یا ۶ قسمت مساوی تقسیم و گلوله، گلوله می‌کنیم. بعد از این مرحله روی خمیر را می‌پوشانیم تا کاملا جا بیفتد.سپس سینی فر را کمی چرب کرده و با وردنه هر یک از گلوله‌ها را به قطر یک‌و‌نیم سانتی‌متر پهن و به شکل بیضی درمی‌آوریم. آن را در سینی فر قرار داده و با قالب گرد روی خمیر را نقش می‌دهیم. برای این‌که روی نان‌ها زیبا شود مقداری کنجد و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده و روی خمیر می‌مالیم و سینی را در پنجره وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار می‌دهیم تا نان پخته و طلایی شود. سپس سینی را از فر خارج کرده اجازه می‌دهیم تا نان‌ها کمی سرد شود. نان‌ها که سرد شد روی آنها کمی شیر می‌پاشیم و کره می‌مالیم تا براق و نرم شوند. یادتان نرود نان‌ها را ۲ به ۲ از پشت به هم بچسبانید و در داخل نایلون بگذارید تا خشک نشود.

     



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ پنجشنبه 6 بهمن 1390 - 01:00 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: نان شیر‌مال ، پخت انواع نان ، نانها ، شیرمال ،  
     • موضوع این پست: پخت انواع نان,

     • بازدیداز این پست : بار

    عناوین آخرین مطالب ارسالی
    صفحات دیگر

    فروش کالا

    Powered By .:: photojam ::. .:: Copyright 2012 © maheasemoni Group , All Right Reserved ::.
    .:: گروه وبلاگهای ماه‌آسمونی ::.