تبلیغات
آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی - ترشی لیته بادمجان کبابی



آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی

غذاهای فرنگی ، غذاهای ایرانی، غذاهای محلی، سالادها، دسرها، غذاهای دریایی، غذاهای گوشتی

منوی اصلی
آدرس اختصاصی وبلاگ

ارتباط از طریق یاهو مسنجر

ارسال‌پیامک‌ازطریق‌تلفن‌همراه
1000.919.261.77.32

موضوعات مطالب
انواع آش [24]
انواع آبگوشت [10]
ارسالی دوستان [11]
انواع اشکنه [6]
انواع استیک [5]
انواع املت ها [7]
انواع بورانی [1]
انواع پوره [2]
انواع پیتزا [10]
انواع ترشیجات [35]
انواع چلو و پلو [18]
انواع حلیم [7]
انواع خمیر [5]
انواع خورشت [33]
انواع خوراک ها [23]
انواع فالوده [4]
انواع دسر [15]
انواع دلمه [14]
انواع رب [5]
انواع ژله [5]
انواع سالادها [19]
انواع ساندویچ [11]
انواع سس [16]
انواع سوپ [21]
انواع شربت [6]
انواع شیرینی [35]
انواع کباب [39]
انواع کتلت [9]
انواع کوکو ها [16]
انواع ماهی ها [32]
انواع مربا [15]
انواع مرغ [19]
پوره ها [4]
بستنی [8]
پخت انواع غذا با مایکروفر [3]
پخت انواع نان [16]
تهیه انواع کمپوت [12]
خاصیت خوراکیها [3]
خاصیت میوه ها [5]
غذاهای دریایی [1]
غذاهای فرنگی [28]
غذاهای گوشتی [14]
غذاهای کودکان [2]
غذاهای محلی [36]
غذاهای مخصوص ماه رمضان [4]
کوفته ها [10]
ماکارونی ها [11]
مواد غذائی مورد نیاز انسان [11]
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • کل بازدید :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
  • نظز سنجی
    لطفا نظر خود را در باره وبلاگ بفرمائید .





    چک کردن وضعیت آنلان در یاهو
    تبلیغات وبلاگ

    درباره وبلاگ
    سلام به کاربران عریز .به وبلاگ آشپز ایرانی خوش آمدید.امیدوارم مطالب ما مورد توجه قرار گیرد .لذا خواهشمند است از نظرات و پیشنهادات و انتقادات خود ما را مطلع نمائید....
    ضمنا ما آماده ایم تا با شما به تبادل لینک داشته باشیم .لینک ما را با عنوان ☼☼ آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی☼☼ در وبلاگ خود ثبت نمائید سپس از طریق نظرات و یا ارسال لینك ما را مطلع کنید تا نسبت به ثبت لینک شما اقدام گردد.
    با تشکر آشپز ایرانی
    آرشیو مطالب
    پیوندهای ثابت
    پیوندهای روزانه
    دانلود فیلم ایرانی
    آپلود عکس
    دانلود فیلم و سریال ایرانی
    پنل پیام کوتاه
    بیمه عمر سامان
    بیمه سامان
    بیمه سامان
    خرید ساعت الیزابت
    خرید گوشی طرح اصلی
    فال روزانه
    خرید دستبند
    ساعت مچی
    ساعت دیواری فانتزی
    خرید هدفون
    گن لاغری
    ساعت رولکس
    فروشگاه اینترنتی
    خرید اینترنتی
    خرید ارزان
    فروشگاه خرید اینترنتی
    فروشگاه اینترنتی ارزان سرا
    شارژایرانسل
    خرید ساعت
    >>>((( AloNe.GirL )))
    هاست Cpanel رایگان
    شهیدقلب تاریخ
    ورود آقایان ممنوع
    link4
    ♥♥♥مطالب جالب-hojjat♥♥♥
    آذر استور
    بهترین و زیباترین چت روم ایرانیان
    چت روم چیک چت
    بنرتبلیغاتی برای افزایش بازدید
    موس انگشتی
    سرگرمی و موزیک های روز
    ورزشی ها+منچستریها
    هنرهای دختر مشرقی
    تنهای روزگار
    جوک
    اشعار و سخنان زیبا
    فتوبلاگ20
    آموزش‌پخت‌انواع‌غذاهای‌ایرانی
    آشپز ایرانی
    دانلود رایگان نرم افزار
    عکس های جدید
    سایت تخصصی موبایل
    قالب های جدید وبلاگ
    لیست لینکها
    ارسال لینک به لینکدونی
    جستجوی مطالب در وبلاگ
    برای یافتن مطلب مورد علاقه خود کافیست قسمتی از نام مطلب خودرا در کارد پایین وارد نمایید.
    صفحات اضافی وبلاگ
    آپدیت روزانه نود 32

    تبلیغات وبلاگ

    Top Blog 
    Gohardasht Social Network


    لینك باكس و بنر
    » ترشی لیته بادمجان کبابی

    ترشی لیته بادمجان کبابی

     

    ◄ مواد لازم:

        بادمجان درشت      ------------------------     ده عدد

        گل‌کلم متوسط      -------------------------     نصف

        هویج بزرگ        ---------------------------      سه عدد

        سیر    --------------------------------------     بیست حبه

        فلفل سبز   ---------------------------------     کمی

        نمک و زردچوبه  ----------------------------     به مقدار لازم

        سرکه  --------------------------------------     به مقدار لازم

    ◄ طرز تهیه:

    بادمجان‌ها را در فر یا کباب‌پز کبابی می‌کنیم تا کاملا بپزند (مثل بادمجان کبابی برای میرزاقاسمی).

    سپس آن‌ها را پوست می‌کنیم و کمی نمک می‌زنیم و روی پارچه می‌چینیم تا آب آن‌ها کاملا گرفته شود.

     

    هویج‌ها را رنده کرده و نمک می‌زنیم و روی پارچه می‌ریزیم تا آب آنها گرفته شود.

    گل کلم و سیر و فلفل را هم خرد کرده و نمک زده و روی پارچه می‌ریزیم تا آب آنها هم گرفته شود. ( مقدار فلفل بستگی به ذائقه خودتان دارد که تند دوست داشته باشید یا نه).

    نصف روز باید مواد بالا به همین حالت بمانند.

    سپس بادمجان‌ها را ساطوری کرده و در ظرفی ریخته و همه مواد را به آن اضافه می‌کنیم و سرکه روی آنها می‌ریزیم.

    نکات:

    چون این ترشی با بادمجان کبابی درست شده و عطر و طعم بادمجان کبابی را دارد، ادویه ترشی به آن نمی‌ریزیم، فقط کمی زردچوبه و سیاه دانه به آن اضافه می‌کنیم.

    بعد از ریختن سرکه، نمک ترشی را هم بچشید، چون به مواد آن نمک زده بودیم ممکن است به نمک کمی نیاز داشته باشد.

    این لیته بسیار ملایم و خوش طعم است.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ شنبه 15 بهمن 1390 - 09:30 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: ترشی لیته بادمجان کبابی ، انواع ترشی ، ترشی لیته ، ترشی بادمجان ، بادمجان کبابی ، آشپز ایرانی ،  
     • موضوع این پست: انواع ترشیجات,

     • بازدیداز این پست : بار

    عناوین آخرین مطالب ارسالی
    صفحات دیگر

    فروش کالا

    Powered By .:: photojam ::. .:: Copyright 2012 © maheasemoni Group , All Right Reserved ::.
    .:: گروه وبلاگهای ماه‌آسمونی ::.